Zachte, diepe Tibetaanse tantramassage is heel ontspannend en helend!

 

Adem…

Adem nog eens
Glimlach
Ontspan je
Arriveer
Waar je bent
Wees natuurlijk
Sta open voor wie je bent
In plaats van wat je doet
Zonder er moeite voor te doen
Laat alles vallen
Laat los
Geniet van dit ogenblik

Van de vreugde van het leven.

Stevig maar ook koesterend

In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rug massage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de Tibetaanse tantramassage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Het vermeerderen van Prana draagt bij aan het opheffen van  blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid en liefde. De Tibetaanse Tantramassage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal grepen om zowel de mannelijke als vrouwelijke energie op te wekken en deze verder over het lichaam te verspreiden.
Ook leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie. We masseren met warme, biologische, ontgeurde kokosolie op een matras op de grond.

Achtergrond Tibetaanse Tantramassage

De Tibetaanse Tantramassage komt voort uit de Kum Nye Yoga traditie, een oeroude Tibetaanse yoga stroming die door een Tibetaanse monnik in 1968 naar de Verenigde Staten is gebracht en later ook over Europa is verspreid. (Bron: wikipedia