Numerologie en de 10 Lichamen

Numerologie is van alle tijden en culturen, Denk maar aan de kabbala met de Levensboom of het Enneagram (Ennea betekend trouwens 9)

Kundalini yoga gaat verder en legt niet alleen je kwaliteiten bloot en wat je hier op deze aarde komt doen. Ook brengt het onbewustheden of je schaduwstukken in het licht en geeft je prachtige tools om deze te transformeren.

Het lijkt soms verbazingwekkend en ook heel logisch hoe cijfers waardevolle informatie geven over ons zelf.

Tijdens deze lessenreeks kijken we naar;10-lichamenjpg

  • Je Zielenummer
  • Je Karmanummer
  • Je Gavenummer
  • Je Levenslotnummer
  • Je Pad nummer

Vragen zoals;

Wat zijn je uitdagingen?

Wat zijn je belemmeringen?

Wat zijn je kwaliteiten?

Hoe sta je in de wereld, hoe kijken de mensen naar jou en wat kunnen ze vinden bij jou?

Wat geeft jou vervulling?

 

Tijdens deze cursus leer je aan de hand van je geboortedatum wie je bent en wat je allemaal in huis hebt.

Welke nummers overeenkomen met welke lichamen (bewustzijnslagen) en welke in balans zijn of niet.

Vandaar kan je een specifieke meditatie gaan beoefenen die afgestemd is in wat jij nodig hebt om dit in balans te brengen.

Disbalans of ziekte heeft meestal een geestelijke of spirituele oorsprong. Dit wil ik even  uitleggen aan de hand van een onderscheid tussen de verschillende lichamen waarover je beschikt. Naast het ‘harde’ fysieke lichaam dat waarneembaar is, bestaan er 5 energie lichamen ook wel het emotioneel lichaam genoemd, 3 mentale lichamen en iets wat je een zielelichaam zou kunnen noemen.
Ziekte ontstaat voornamelijk in het emotionele lichaam. Het is van daaruit dat bepaalde blokkades zich vastzetten in de fysieke laag, in de materie. Vaak spelen overtuigingen uit het mentale lichaam ook een rol in de tot standkoming van emotionele blokkades en dus van ziektes. Ik spreek dan over hardnekkige overtuigingen die je kunt meedragen over jezelf. Het zijn vaak oordelen over wat wel en niet goed is aan jezelf.
Oordelen kunnen letterlijk een blokkade opwerpen in de emotionele energiehuishouding. Daar waar blokkades ontstaan, waar de emotionele energie niet vrijelijk kan stromen, wordt in de aura iets waarneembaar van een donkere energie. Deze kan zich gaan vastzetten in het lichaam. Dat hoeft niet, want vaak gaat daar geruime tijd overheen en is er genoeg gelegenheid om emotioneel in balans te geraken, voordat een (fysieke) ziekte gestalte krijgt.

Fysieke klachten of pijn vormen dan ook een taal van de ziel. De ziel verlangt namelijk naar volledige communicatie tussen alle delen van haarzelf. De ziel voelt zich daarbij gelukkig, want er is dan een doorstroming van energie en een constante vernieuwing van alle aspecten van haarzelf. Daar waar blokkades zitten, kan de energie niet doorstromen, en dat stemt de ziel droef.

Als we via de numerologie gaan kijken wat we hier komen doen op aarde, kunnen we onderzoeken via de 10 lichaamstechnologie welke in balans zijn en welke niet. En via gerichte yogasets en meditatie brengen we dit terug in balans.

Numerologie is niet zo moeilijk om te begrijpen, eens je op weg bent opent er zich een nieuwe wereld en al vlug vind je de rode draad in het verhaal!