Holistic Pulsing is een zachte massage waarbij je gewiegd wordt. Deze massage werkt diep in op lichaam en geest en brengt een diepe rust teweeg zodat de zelfhelende kracht van het lichaam zijn werk kan doen.
Er komt meer ruimte en beweging in je lichaam en je ganse zijn. Bij deze massage draag je het liefst losse kledij.
Het lichaam wordt op een speelse, natuurlijke manier in beweging  gebracht. Het wordt gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen; het genieten, de grenzen én de mogelijkheden.
 
Wil je eens zien hoe een Holistic Pulsing sessie eruit ziet?
 
 https://www.youtube.com/watch?v=BFZpmMr_JDo&feature=related
Of wil je nog meer weten? Lees dan alvast het boek van Tovi Browning ‘Holistic Pulsing’. De kern hiervan kan je hieronder lezen.