Datum/Tijd
zo 17/12/2023
08:45 - 18:15
Volledige dag

Locatie
Assayya

Categorieën


 

 

 

 

 

 

Zondag 17dec hebben we het genoegen Grootvader in ons midden te mogen ontvangen.

Het licht van de grootvader helpt ons onze innerlijke schaduwkant te kunnen aanschouwen, accepteren en transformeren.
Door de combinatie van de grootvader met yoga in focus, overgave en concentratie; hebben we de mogelijkheid ons gebed in de diepte te doorvoelen en overstijgen. Yoga is hierbij een ideale tool. Er zijn 2 sessies doorheen de dag (vraag aan Erik: + een geleide meditatie / relaxatie???)

Tussen de yogasessies door, zetten we het gebed door en is er de mogelijkheid elkander te ontmoeten in de Cirkel voor het Vuur of aan het Altaar waar we kunnen bidden, praten, zingen, dansen en intenties delen. Eigen instrumenten zijn zeer welkom.
Om het gebed en onze intentie scherp te zetten, vragen we de dag aan te vatten met een lege maag (evt. is een lichte maaltijd mogelijk, maar vasten heeft de voorkeur). Doorheen de dag beperken we de inname van water tot een absoluut minimum dit om het medicijn ten volle tot zijn recht te laten komen; voor de ceremonie is dit minder een probleem.
Er is de mogelijkheid 2 glaasjes tijdens de voormiddag te nuttigen .

We treffen elkaar om 8u45, het  einde is voorzien omstreeks 18u30 (ik denk dat we eerder richting 19u zullen gaan????). We eindigen de dag met soep en een broodmaaltijd.
2 tot 3 dagen voor en na de ceremonie, gelieve rood vlees, alcohol en suiker te vermijden; breng de dag voor jezelf tot het hoogste potentieel.
Voor vragen of voor inschrijving van deze dag kan je terecht bij Erik 0495329830 of Raphael (0498/565.477 raphaelverhaegen@msn.com)
De bijdrage voor deze dag bedraagt 122€ . Plaatsen zijn beperkt!

Gelieve cash geld, yogamatje + deken en enkele stukken fruit mee te nemen ifv potluck

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.