Datum/Tijd
do 25/08/2022 - zo 28/08/2022
Hele dag
Ticket

Locatie
De Kluis

Categorieën


Ontdek het Mannenfestival in 2022

Een 4-daagse waar we als mannen onder elkaar mogen thuiskomen in de natuur, geïnspireerd worden en in diepere verbinding mogen gaan. Je hebt een keuze aan meer dan 50+ workshops, healing sessies, sharing cirkels in kleinere groepen, muziek en dans momenten. Op een prachtige natuur locatie en een team dat klaar staat met heerlijk eten.

Meer dan 50 workshops

Een brede selectie aan thema’s zodat jij in de beleving kan gaan en op ontdekking.  

Onze trainers komen vanuit België en Nederland, meer voorbeelden van workshop kan je hier vinden. Programma 2022.

Ontdek wat je kan verwachten op het Mannenfestival. Je stelt je eigen programma samen met workshops die jij kiest, persoonlijke healing sessies waarvoor jij inschrijft, sacred space tijd die jij neemt voor jezelf, deelcirkel momenten of deelname aan één van de grote groep momenten. Tijdens het festival zullen er “pitch”-momenten zijn waarbij alle activiteiten nog eens worden voorgesteld. Ook zal je een programma boekje ter plekke ontvangen.

Gedurende vier dagen zorgen we voor een balans tussen samenkomst momenten met alle mannen, verschillende workshop keuze momenten en een kleinere sharing mannen cirkel met wie je elke dag samenkomt.

Tijdens het festival kan jij invoelen waar jij nood aan hebt. Jij bepaalt hoe gevarieerd jouw programma is.

Toplocatie in de natuur

www.mannenfestival.be – Ontdek het Mannenfestival in 2022

Zodra je aankomt op deze plek ga je de kracht voelen van de natuur. Het laat ons toe om terug te gaan naar de essentie. Gedurende 4 dagen verdwijn je in de bossen van Oud-Heverlee. Er is ruimte om tot rust te komen, eens goed te kunnen schreeuwen of om te genieten. Centraal zal er een vuurplek zijn die van het begin tot het einde brandt.

Om te slapen heb je de keuze om gezellig in je eigen tent te overnachten of je kan kiezen voor een bed in 1 van onze slaapzalen.

Bezoek de website: www.mannenfestival.be