Datum/Tijd
do 09/05/2024
08:45 - 20:30
Retraite

Locatie
Assayya

Categorieën


Donderdag 9 mei(OH Hemelvaart) hebben we wederom het genoegen Grootvader en Grootmeester Huachuma in ons midden te mogen ontvangen.  Deze keer onder begeleiding van medicijnvrouw en Heilig Vuurhoedster Mariela Pakari uit Chili, in combinatie met yoga en vrije dans en muziek op gepaste momenten doorheen de dag. 

De ceremonie vindt plaats overdag, de heilige cirkel van het leven erend in het aanschijn van de profetie van de hereniging van de de Arend en de Condor.  

Het licht van de grootvader helpt ons onze innerlijke schaduwkant te kunnen aanschouwen, accepteren en transformeren. De yoga zorgt en helpt voor/bij de focus van het gebed; de vrije dans en muziek voor het eren, connecteren en vieren met de vrijheid in geest en ziel. 

Door de combinatie van de grootvader met yoga in focus, overgave en concentratie; hebben we de mogelijkheid ons gebed in de diepte te doorvoelen en overstijgen. 

Eigen instrumenten zijn zeer welkom.  

Om het gebed en onze intentie scherp te zetten, vragen we de dag aan te vatten met een lege maag (evt. is een lichte maaltijd mogelijk, maar vasten heeft de voorkeur). Doorheen de dag beperken we de inname van water tot een absoluut minimum dit om het medicijn ten volle tot zijn recht te laten komen; voor de ceremonie is dit minder een probleem. 

We treffen elkaar om 8u45, het  einde is voorzien omstreeks 20u30. We eindigen de dag met soep en een broodmaaltijd. 

2 tot 3 dagen voor en na de ceremonie, gelieve rood vlees, alcohol en suiker te vermijden; breng de dag voor jezelf tot het hoogste potentieel.  

Bij enig gebruik van medicijnen (zeker doorgeven ifv mogelijke tegenindicaties!) of vragen over de ceremonie zelf, gelieve Raphael (0498/565.477 raphaelverhaegen@msn.com) of Erik Habraken 0495 32 98 30 te contacteren 

De bijdrage voor deze dag bedraagt 180€ . Plaatsen zijn beperkt! 

Gelieve cash geld, yogamatje + deken en enkele stukken fruit mee te nemen ifv potluck

 

 

Inschrijven

Tickets

Deelname

€180,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€180,00
Totaal
€180,00