Datum/Tijd
do 12/09/2019
19:00 - 22:00
1

Locatie
Assayya

Categorieën


Wees uiterst welgekomen voor een opening van je hart en ziel in een bijzonder yoga –en meditatiesamenzijn onder begeleiding van de Noord-Balinese hogepriesteres Idi Dayu Purnamawati

Wie is Dayu?

Dayu komt oorspronkelijk uit Klungkung, Oost-Bali, en komt uit een oude Brahman-familie van bekende Bali Hindoestaanse hogepriesters en genezers. Sinds haar vroege jeugd heeft ze Dayu meditatie en yoga gestudeerd en beoefend, die ze nu deelt met anderen in haar spirituele centrum, PANTAI MAS gelegen aan de zee in het noorden van Bali
Voor Dayu, is spiritualiteit niet “zwevend in de lucht” of het volgen van strikte praktijken en terugtrekken uit het dagelijks leven en de samenleving. Spiritualiteit is in haar puurste vorm voor haar een pad van het hart. Een diepe persoonlijke ervaring van transformatie, zuivering en realisatie om één te worden met het goddelijke.
Dayu’s persoonlijke benadering van spiritualiteit is in harmonie met de menselijke natuur. Een praktische benadering om de banden los te maken die ons binden en conditioneren. Bewust worden en het ideaal bereiken als “een volledig gerealiseerd mens”, om uiteindelijk samen te smelten met het Goddelijke. Spiritualiteit zoals geleefd door Dayu en haar familie is een bescheiden leven van mededogen en dienstbaarheid. Een leven dat gevoelig is voor de behoeften van anderen, dat open, toegankelijk en betrokken is terwijl het nog steeds in zijn eigen samenleving leeft.

Vr 13 september om 10u-13u: persoonlijke healings
Bijdrage:
Financiele bijdrage per set gebeurt op vrijwillige donatie (richtlijn per set bedraagt 20-25€)

Contact:
Inschrijvingen: Graag een mailtje naar raphaelverhaegen@msn.com (Maximaal aantal deelnemers voor de yoga is 15 personen, dus wacht niet te lang met in te schrijven)
Voor informatie over Dayu en de inhoud van de sets kun je contact opnemen met Annelies via annetheelen@hotmail.com.

Extra:
Denk aan een matje, fleece dekentje, meditatiekussen, warme sokken e.d. voor de yoga
Overnachten: Er is de mogelijkheid om een tentje te plaatsen.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.