Datum/Tijd
vr 31/01/2020
19:00 - 22:00
1 vrijdagavond

Locatie
Assayya

Categorieën


-an Ecstatic Dance Evolution experience-

Dansen we niet te vaak op het ritme dat de maatschappij en onze omgeving ons oplegt? En hoe vaak laten we de maatschappij en onze omgeving ons wel niet influisteren welke dans we moeten dansen?

 

Deze dans geeft je de kans geven terug te keren naar jouw authentieke dans, naar de dans die in je leeft en smeekt om gedanst te worden. Door vrij, zonder instructies en zonder beperkingen te dansen, kunnen we terugkeren naar het speelse, innerlijke kind dat in ons leeft. We kunnen uit ons hoofd en in ons lichaam glijden en dansen zonder veel na te denken, zonder zorgen. Door te dansen kunnen vastzittende emoties loskomen en verwerkt worden. Door te dansen kunnen we ons eigen ritme en ons eigen pad terugvinden.

Kom dan en dans JOUW DANS
 
Eerste dans: 31 januari 2020

18h45 We openen de deuren en jij bent welkom.
19h10 We vragen stilte op de dansvloer en landen in de ruimte.
19h30 We openen de cirkel met een deelronde en opwarming. Daarna begint de dansreis.
21h30 We ronden af met een deelcirkel. Als je wil kan je nog even blijven nagenieten en praten.

DONATIE
10e – 15e
(Water, thee en fruit inbegrepen)

We ontmoeten jou daar waar je bent in het hier en het nu.

Ecstatic Dance Evolution™ maakt deel uit van een wereldwijde beweging die expressie geeft aan een vrije vorm van bewuste en transformatieve dans. We verwelkomen mensen van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Deze avonden zijn alcohol- en drugsvrij, vrij van gebabbel en oordeel, en we dansen op onze blote voeten. Samen creëren we een heilige, veilige en inclusieve ruimte voor iedereen. Het is onze intentie om vitaliteit, inspiratie, passie, vrijheid, vreugde en authenticiteit te cultiveren!

Wat kan je verwachten?
Je kan mensen alleen zien dansen of met een partner, in een groep, in contact met één of meer andere dansers, of je kan een stille getuige zijn en alles in je opnemen. De omgeving is non-verbaal, dus je dans wordt niet onderbroken door een babbeltje links of rechts. We genieten samen van een veilige en heilige ruimte waarin we ons ware zelf kunnen uiten en plezier beleven. We bouwen een relatie uit gebaseerd op respect, mindfulness en vriendelijkheid.

Laat je schoenen aan de deur
Welkom thuis! Ontspan en kom tot rust. Dansen op blote voeten helpt ons om te gronden en het lichaam uit te rekken op een natuurlijke en authentieke manier!

Adem verse energie
Neem de tijd om aandachtig te zijn in in je lichaam. Hoe voelt je lichaam zich vandaag? Merk op waar je bent in de ruimte. Voel je adem en laat je in beweging brengen door de muziek.

Jij bent de dans
We dansen alsof niemand ons zien kan op heerlijke dansbare muziek. Er is geen leraar en geen stappen om te leren. Je bent vrij om te bewegen en te dansen op het ritme van jouw lichaamswijsheid en intuïtieve kracht.

Geniet van de muziek
De EDEN dj’s schenken veel zorg aan het creëren van unieke muzikale reizen met de intentie om jouw transformatie te ondersteunen! De muzikale reis is ontworpen om onze menselijke behoefte aan fysieke, mentale, energetische, emotionele en spirituele expressie te voeden.

Beweeg
Ecstatic Dance Evolution™ is een mix van improvisatie en multiculturele vormen van dans en non-dance, waaronder: vrije vorm, fusion, contactimprovisatie, meditatie, yoga, blues, ballroom, ballet, butoh, bachata, buikdans, swing, salsa, chi gong, freestyle, merengue, jazz, contemporary, tai chi, zeibekiko, enz. Kortom, elke beweging die je in het moment in beweging brengt, is welkom. Deze beweging kan zich ook afspelen binnenin, zonder dat je aan de buitenkant veel beweegt. Durf ook deze innerlijke beweging toe te laten en te observeren.

WEES JEZELF!

http://ecstaticdanceevolution.com/ecstatic-dance-evolution

? Word lid van deze groep om op de hoogte te blijven van onze heerlijke en uitgelaten danslessen door Ecstatic Dance Evolution België. We bieden een open floor voor transfomatieve beweging en bewuste zelf expressie.

? Join this group to be updated on all the amazing and joyful community driven dance classes by Ecstatic Dance Evolution Belgium. We bring an open floor for transformational movement and conscious self-expression.https://www.facebook.com/groups/257793734863720
Over de begeleider van deze dans

Hanne Van Bosstraeten ontdekte het pad van vrije dans tijdens haar yoga opleiding in Costa Rica. Intuïtieve dans gaf gaar een nieuwe manier om met zichzelf en anderen in contact te komen, een manier ook om tegemoet te komen aan diepe noden van heling en hier-en-nu zijn. en heling. Deze dansavonden zijn voor haar een manier om het gelukzaligheid en de kracht van dansen te delen met de wereld.

 Ecstatic Dance Evolution facilitator – Hatha yoga en Kinder yoga leraar 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.