Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - ma 14/01/2019 - ma 18/03/2019
19:30 - 22:00
1

Locatie
Assayya

Categorieën


KEN JEZELF!
De bestudering van karakterstructuren is de sleutel tot heelwording.

Deze Elw® reeks omvat 10 avonden, telkens van 19:30 t/m 22u

Maandag 14  januari 1e avond van 10!

Voor mensen die voor verdere verdieping gaan van  lichaam en geest
Max 12 personen.

Want, elk mens heeft een karakter of persoonlijkheid. We worden ermee geboren. Het karakter lijkt op gereedschap, speciaal voor bepaalde taken. Het geeft ons de gelegenheid om te evolueren en sommige zaken op aarde te transformeren.

Voor het ontstaan van het karakter moet je eigenlijk terug naar het begin, reeds in de baarmoeder begint die vorming. Je komt ter wereld en tijdens de eerste jaren van je opvoeding neem je een (overlevings)structuur aan. Je kan het vergelijken als een speciaal voor jou uitgekozen lesprogramma vol basisproblemen (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel). Dat menselijk lichaam waar de ziel gebruik van gaat maken bestaat uit een grondpatroon (DNA) waaruit je zes verschillende modellen kunt halen, een soort bouwpakket.

Die zes modellen samen vormen de grondvorm. Dat grondpatroon is in elk mens aanwezig maar je hebt één voorkeursmodel voor je karakter, ongeacht of je man of vrouw wordt. Om aan de juiste vorm van de gekozen karakterstructuur te komen is een jeugdtrauma nodig, waarbij de energieën op de juiste plaatsen in de weefsels kristalliseren en je structuur is daarmee geboren.

Niemand ontkomt hieraan!
U leert de zes karakterstructuren te herkennen, hoe en wanneer karakterstructuren zich ontwikkelen, aan welke fysieke kenmerken u ze kunt herkennen en hoe u ze zelf in uw eigen lichaam kunt ervaren.
Vanaf 14 januari kan je via Emotioneel Lichaamswerk en andere technieken een reis maken door je lichaam en geest. Een reis dat licht werpt op je jezelf.

Prijs 245€ all in.

Voor meer inlichtingen, altijd welkom met je vragen!

Wat is Emotioneel Lichaamswerk?
Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen. ELW ® gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

Door de samenwerking met NEL vzw en erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille is deze training ook mee opgenomen in hun aanbod.

Dat betekent dat jij gebruik kan maken van de KMO-portefeuille en dat de facturatie zal gebeuren via NEL vzw.

bekijk ook op YouTube

elw-panes

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Contacteer ons

We zijn er even niet. Maar je kan ons een email sturen die we zo snel als mogelijk beantwoorden.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0