Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - ma 20/01/2020
19:30 - 22:00
10 maandagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


ELW® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling!

Thema ‘Reis door je Chakra’s’

Ma 20 januari start groeireeks ELW® van 19u30 t/m 22u. 

De rangschikking van onze chakra’s is de organisatiestructuur die wij scheppen om tegen de wereld opgewassen te zijn. Door deze innerlijke rangschikking te begrijpen, kunnen wij onze afweermechanismen en behoeften begrijpen, en leren hoe wij het evenwicht kunnen herstellen. Het chakrasysteem heeft precies dezelfde geldigheid als welke psychologische theorie ook, en ik vind dat het veel ruimer toepasbaar is – het omspant tenslotte lichaam, geest en ziel. Ik nodig je uit het samen met mij te verkennen en al doende je eigen heelwordingsproces te verdiepen.

 Maak even kennis met Elw® en hoe je het kan ervaren, bekijk op YouTube

Tijdens deze Elw® reeks ga je op ontdekkingstocht doorheen lichaam en geest.
10 avonden waarin je jezelf ga herontdekken via leuke Lichaamsgerichte contactoefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningstechnieken, kortom Elw®.

Lees hier wat mensen hun ervaring zijn.. Getuigenissen

10 avonden, een reis door jezelf.. Voor jezelf!

Hoe werkt ELW®?

Het lichaam kunnen we grofweg indelen in 3 belangrijke gebieden, Onderkant, ‘t Midden en de Bovenkant.

Door onze westerse levenstijl, zittend beroep, weinig bewegen, onvoldoende ademen en veel hoofdwerk ontstaat er gemakkelijk een disbalans tussen de drie bovengenoemde gebieden.

Spanningen treden niet alleen op in het fysieke maar ook in het mentale en emotionele gebied.

Dat uit zich in de voeten, enkels, benen, bekken , je basis en staat voor, veiligheid, vertrouwen – wantrouwen, bang zijn. (onderste gebied)

Onderrug, buik, Middenrif en hartstreek, ademhaling. Hebben te maken met manifesteren, liefde, Warmte, boos, bedroefd. (middelste gebied)

Bovenrug, schouders, nek en hoofd en heeft te maken met o.a Creativiteit, uitdrukken, gezien en gehoord worden, blijheid. (bovenste gebied)

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

elw-panes

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

Contacteer ons

We zijn er even niet. Maar je kan ons een email sturen die we zo snel als mogelijk beantwoorden.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0