Datum/Tijd
ma 18/04/2022 - ma 20/06/2022
19:30 - 22:00
10 maandagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


een 10 delige groeireeks ELW® 

je leven is in je Chakra’s

De rangschikking van onze chakra’s is de organisatiestructuur die wij scheppen om tegen de wereld opgewassen te zijn. Door deze innerlijke rangschikking te begrijpen, kunnen wij onze afweermechanismen en behoeften begrijpen, en leren hoe wij het evenwicht kunnen herstellen.

Elk Chakra heeft zijn functie en is verbonden met alle belangrijke organen van je lichaam. Het chakrasysteem heeft precies dezelfde geldigheid als welke psychologische theorie ook, en ik vind dat het veel ruimer toepasbaar is – het omspant tenslotte lichaam, geest en ziel. Ik nodig je uit het samen met mij te verkennen en al doende je eigen heelwordingsproces te verdiepen.

1 Chakra: Recht om te bestaan (Bestaansrecht)

2 Chakra: Recht om te voelen.

3 Chakra: Recht om jezelf te manifesteren

4 Chakra: Recht om lief te hebben.

5 Chakra: Recht om de waarheid te spreken.

6 Chakra: Recht om de waarheid te zien

7 Chakra: Recht van spirituele vrijheid.

 Maak even kennis met Elw® en hoe je het kan ervaren, bekijk op YouTube

Tijdens deze Elw® reeks ga je op ontdekkingstocht doorheen lichaam en geest, bewegen en dansen op gepaste muziek. Leuke en speelse contactoefeningen, ademhalingstechnieken, meditaties, kortom Elw®.

Lees hier wat mensen hun ervaring zijn.. Getuigenissen

10 avonden, een reis door jezelf.. Voor jezelf!

Hoe werkt ELW®?

Het lichaam kunnen we grofweg indelen in 3 belangrijke gebieden, Onderkant, ‘t Midden en de Bovenkant.

Door onze westerse levenstijl, zittend beroep, weinig bewegen, onvoldoende ademen en veel hoofdwerk ontstaat er gemakkelijk een disbalans tussen de drie bovengenoemde gebieden.

Spanningen treden niet alleen op in het fysieke maar ook in het mentale en emotionele gebied.

Dat uit zich in de voeten, enkels, benen, bekken , je basis en staat voor, veiligheid, vertrouwen – wantrouwen, bang zijn. (onderste gebied)

Onderrug, buik, Middenrif en hartstreek, ademhaling. Hebben te maken met manifesteren, liefde, Warmte, boos, bedroefd. (middelste gebied)

Bovenrug, schouders, nek en hoofd en heeft te maken met o.a Creativiteit, uitdrukken, gezien en gehoord worden, blijheid. (bovenste gebied)

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

elw-panes

 
 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.