Datum/Tijd
vr 06/09/2024
19:30 - 21:30
1 vrijdagavond

Locatie
Assayya

Categorieën


LogoColorAssayya

 

 

 

 

 

Introductie avond ELW®

Deze avond kan je vrijblijvend komen proeven wat Elw voor je kan betekenen.

Geen voorkennis nodig, laagdrempelig en voor iedereen, jong of oud.

Wat is Emotioneel Lichaamswerk?
Emotioneel lichaamswerk (ELW®) is een doeltreffende methode om terug contact te maken met je gevoelens en emoties en vooral om deze te leren reguleren. Zoals bv bij ‘boosheid’ jezelf niet verliest en toch op een gepaste manier deze emotie in contact kan brengen zonder destructief te zijn voor jezelf en de ander.

Met ELW® wordt je uitgedaagd om meer in je kracht te komen staan, en leert om nog meer op te komen voor jezelf en vandaar een gezonde zelfliefde ontwikkeld.
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

ELW® gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

elw-panes

Je bent ingeschreven bij het voldoen van € 25 op rekening BE40 0016 0377 5263

Inschrijven

Tickets

Deze avond kan je vrijblijvend komen proeven wat Elw voor je kan betekenen.

€25,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Kennismaking ELW
€25,00
Totaal
€25,00