Datum/Tijd
wo 21/09/2016 - wo 23/11/2016
19:30 - 22:00
10 woensdagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


ELW is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling!

10 Woensdagavonden, met 2 à 3 begeleiders (Trainer en assistentie)

Woensdag 21 september start van de groeireeks Elw rond  (19u30 t/m 22u)

Voor mensen die voor verdere verdieping gaan van geest en lichaam.
Max 16 personen.

KEN JEZELF!
De bestudering van karakterstructuren is de sleutel tot heelwording.
karakterstructuren4

Want, elk mens heeft een karakter of persoonlijkheid. We worden ermee geboren. Het karakter lijkt op gereedschap, speciaal voor bepaalde taken. Het geeft ons de gelegenheid om te evolueren en sommige zaken op aarde te transformeren.

Voor het ontstaan van het karakter moet je eigenlijk terug naar het begin, reeds in de baarmoeder begint die vorming. Je komt ter wereld en tijdens de eerste jaren van je opvoeding neem je een (overlevings)structuur aan. Je kan het vergelijken als een speciaal voor jou uitgekozen lesprogramma vol basisproblemen (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel). Dat menselijk lichaam waar de ziel gebruik van gaat maken bestaat uit een grondpatroon (DNA) waaruit je vijf verschillende modellen kunt halen, een soort bouwpakket.

Die vijf modellen samen vormen de grondvorm. Dat grondpatroon is in elk mens aanwezig maar je hebt één voorkeursmodel voor je karakter, ongeacht of je man of vrouw wordt. Om aan de juiste vorm van de gekozen karakterstructuur te komen is een jeugdtrauma nodig, waarbij de energieën op de juiste plaatsen in de weefsels kristalliseren en je structuur is daarmee geboren.

bivt123_karakterstructuren_1

Niemand ontkomt hieraan!
U leert de vijf karakterstructuren te herkennen, hoe en wanneer karakterstructuren zich ontwikkelen, aan welke fysieke kenmerken u ze kunt herkennen en hoe u ze zelf in uw eigen lichaam kunt ervaren.
Vanaf 21 september kan je via Emotioneel Lichaamswerk en andere technieken een reis maken door je lichaam en geest. Een reis dat licht werpt op je jezelf.

Kom! 10 woensdagavonden.
Prijs 215€ all in.

Voor meer inlichtingen, altijd welkom met je vragen!

Wat is Emotioneel Lichaamswerk?
Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen. ELW ® gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

bekijk ook op YouTube

elw-panes

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.