Datum/Tijd
ma 10/01/2022 - ma 14/03/2022
19:30 - 22:00
10 maandagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


De Karakterstructuren en ELW® is een leerrijke methode om jezelf beter te doorgronden!

 

 

 

 

 

 

Voor mensen die voor verdere verdieping gaan van lichaam en geest.

KEN JEZELF!
De bestudering van karakterstructuren is de sleutel tot heel wording.

Want, elk mens heeft een karakter of persoonlijkheid. We worden ermee geboren. Het karakter lijkt op gereedschap, speciaal voor bepaalde taken. Het geeft ons de gelegenheid om te evolueren en sommige zaken op aarde te transformeren.

Voor het ontstaan van het karakter moet je eigenlijk terug naar het begin, reeds in de baarmoeder begint die vorming. Je komt ter wereld en tijdens de eerste jaren van je opvoeding neem je een (overlevings)structuur aan. Je kan het vergelijken als een speciaal voor jou uitgekozen lesprogramma vol basisproblemen (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel). Dat menselijk lichaam waar de ziel gebruik van gaat maken bestaat uit een grondpatroon (DNA) waaruit je zes verschillende modellen kunt halen, een soort bouwpakket.

Die zes modellen samen vormen de grondvorm. Dat grondpatroon is in elk mens aanwezig maar je hebt één voorkeursmodel voor je karakter, ongeacht of je man of vrouw wordt. Om aan de juiste vorm van de gekozen karakterstructuur te komen is een jeugdtrauma nodig, waarbij de energieën op de juiste plaatsen in de weefsels kristalliseren en je structuur is daarmee geboren.

Niemand ontkomt hieraan!
U leert de zes karakterstructuren te herkennen, hoe en wanneer karakterstructuren zich ontwikkelen, aan welke fysieke kenmerken u ze kunt herkennen en hoe u ze zelf in uw eigen lichaam kunt ervaren.
Via Emotioneel Lichaamswerk® en andere technieken maak je een ontdekkingsreis doorheen je lichaam en geest. Een reis dat licht werpt op je jezelf.

Voor meer info mail naar erik@assayya.be

Wat is Emotioneel Lichaamswerk?
Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen. ELW ® gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

bekijk ook op YouTube

 

 

 

elw-panes

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.