Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
ma 17/04/2023 - zo 23/04/2023
Hele dag
Retraite

Locatie
Dahab

Categorieën


Breathwork – Kundalini Yoga –  – 17-23 april.

Wil jij een boost ervaren in je persoonlijke ontwikkeling?

Je Kundalini energie voelen stromen?

Je bewustzijn verruimen?

En ontspannen genieten van de Rode Zee en Sinaï woestijn?

Breathwork and Kundalini Yoga are 2 powerful tools to give your personal development a solid boost!
If you want to experience more flow in your life and expand your consciousness.
And that in a wonderful place where you can relax next to the retreat and enjoy the Red Sea and the Sinai desert!

Then Dahab is the perfect place to experience this: We set the body in motion through music and yoga, chanting, meditating and, above all, breathing a lot and purposefully!

Dan is Dahab een uitgelezen plek om dit te ervaren: We zetten het lichaam in beweging via muziek en yoga, chanten, mediteren en vooral veel en doelgericht ademen!

De combinatie van Kundalini Yoga en Breathwork is een heel doeltreffende manier om diepgaande transformaties te bewerkstelligen.

Met meer dan 30 jaar aan yoga ervaring, 20 jaar Emotioneel Lichaamswerk® en Rebirthing technieken ken ik deze weg ondertussen goed en het is mijn passie om mensen naar hun ware potentieel te brengen door samen naar de diepte te gaan om de lagen die je kern bedekken vrij te maken. en dat je een leven kan  leiden waar het voor bedoeld is.

De droge zeelucht van de Rode Zee, de Sinaï woestijn en de hogere lichtfrequentie in Egypte geeft je daarbij nog een extra boost! De retraite start op maandag 17 april en eindigt op 23 april. Ideaal is een dag of enkele dagen vroeger in te checken, ook de mogelijkheid om langer te verblijven is mogelijk.

Ik ben een liefhebber van Egypte, vooral in de winter. Relatief dichtbij met zachte temperaturen (december +- 24°) en bijna nooit regen! Ik kom al bijna 20 jaar naar Egypte, maar de laatste jaren kom ik steeds terug naar Dahab. Dit Bedoeïenen dorp, gelegen aan de Rode Zee is echt wel een pareltje. 😍 In de jaren 70 was dit een hippie plek van de Israëlische jongeren. En is uitgegroeid tot een mooie community van mensen met verschillende nationaliteiten. In de winter komen hier ook veel yogi’s, jonge mensen,  kunstenaars en levensgenieters naar deze plek. Dahab doet me zelfs wat aan Ubud van Bali denken. Ik voel ook dat de volgende bewustzijnsverschuiving hier gaat gebeuren. En dat de balans in het oosten tussen het mannelijke en vrouwelijke steeds meer hersteld zal worden. 

Graag deel ik deze Superplek voor een 8 daagse kundalini yoga – breath workshop retraite. (max 20 deelnemers.)
.
kitesurfen-aegypten-05
Daarnaast ga je ook nog genoeg vrije tijd hebben om ook van een vakantiesfeer te genieten. Je kan hier snorkelen, duiken, kite- of windsurfen en vele andere leuke dingen. We gaan ook een nachtje door brengen in de Sinaï woestijn aan de rand van de Rode Zee.   Een belevenis die je niet mag missen. Even van het net, onbereikbaar en onzichtbaar voor Big Brother! Dit kan je niet meer voorstellen of vinden in Europa en zorgt ook wel voor een magisch gevoel.
.
Prijzen: Voor verblijf met brunch en diner per dag.
Ik heb gekozen voor brunch en diner, omdat de kundalini yoga in de ochtend plaats vind en ga je voldoende hebben met een uitgebreide brunch en t is ook veel gezonder pas na de yoga te eten.
De kamers Standaard of Superior.
Als groep krijgen we 10% korting op de kamers en het hotel ligt in het relatieve rustige gedeelte van de stad en is een prachtige uitvalsbasis om je een onvergetelijke reis te bezorgen.
Een Standaard kamer heeft alles wat een Superior kamer heeft, maar geen koffie en theefaciliteit en de kans dat je geen zeezicht hebt.
Bij een Superior kamer heb je die mogelijkheid wel om koffie of thee te maken op je kamer en je hebt zeezicht.
Neem anders even een kijkje op de website 
.
Single Standaard: €80,- per dag.
Dubbel Standaard: (kamer delen met 2) €55,- per dag.
Single Superior: €85,- per dag.
Dubbel Superior: (kamer delen met 2) €61,- per dag.
.
Welke optie je ook kiest, deze rekening betaal je rechtstreeks aan het hotel. Ook het ophalen van de luchthaven (uur rijden met taxi) wordt door hun geregeld. Dat is €80,- (heen en terug) voor een shuttle voor 1 persoon, ben je met meer dan deel je de prijs door het aantal personen.
.
Je vliegt zondag op naar Sharm El Sheikh, +- 5u30 vliegduur met een rechtstreeks vlucht vanuit Brussel met TUI. Onrechtstreekse vluchten zijn (soms) goedkoper met vluchttijden van 7 tot 9uur en meer. Interessant ook is dat je voor Sharm El Sheikh geen betalend visa nodig hebt indien je verblijf niet langer is dan 14 dagen. En bespaar je ong. 30€.
Alle transport, zoals vlieger, taxi en alle verzekeringen zijn ten laste van jou.
Een nachtje woestijn (Zen Camp) €150,- mocht je daar voor kiezen.
.
Voor deelname aan de retraite met 2x workshops per dag (Yoga en Breathwork begeleiding)  €385,-
Bv. Indien je 7 nachten verblijft in een standaard dubbele kamer met brunch en diner, betaal je 7 x € 55,- = €385,-
.
Je bent ingeschreven bij het storten van een voorschot van €185,- op rekening BE40 0016 0377 5263 met de vermelding Breathwork in Dahab.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.