Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zo 26/11/2023 - zo 03/12/2023
Hele dag
Retraite

Locatie
Dahab

Categorieën


Breathwork – Kundalini Yoga –  26 november 

Deze Yogaretraite gaat door in Egypte, Dahab.,

Dahab betekent Goud, naar de gouden stranden die daar zo overvloedig zijn. Deze plaats in Egypte is echt wel bijzonder. De combinatie van de Sinaï woestijn, Rode Zee aan de Golf van Aqaba nodigen je uit om je onder te dompelen in alle kleuren blauw met een prachtige koraal en uitzicht op Saoedi-Arabië en Jordanië. Met bergen die je bij zonsondergang betoveren met hun paars-roze kleuren, een super ontspannen sfeer in het dorp met reuring in het centrum met de bazaar en oneindig veel restaurantjes met de gekleurde kussens en lage tafels om te ontspannen en heerlijk te eten, adembenemende zonsopgangen, oogverblindende zonsondergangen. En in de omgeving de oorverdovende stilte van de woestijn met wit zand en prachtige rotsen, de ontmoetingen met de bedoeïenen die daar wonen in verbinding met de natuur, het gevoel van ruimte in de bergen waar de sterren zo helder schijnen.

Je verblijft in een gezellig Familiehotel, kamers zijn licht en ruim, met zicht op zee, incl. douche en wc.

Er zijn verschillende yogaruimtes waar we gebruik van maken

De droge zeelucht van de Rode Zee, de Sinaï woestijn en de hogere lichtfrequentie in Egypte geeft je daarbij nog een extra boost!

De retraite start op zondag 26 november en eindigt op 3 december. Ideaal is een dag of enkele dagen vroeger in te checken, ook de mogelijkheid om langer te verblijven is mogelijk.

Ik ben een liefhebber van Egypte, vooral in de winter. Relatief dichtbij met zachte temperaturen (december +- 24°) en bijna nooit regen! Ik kom al bijna 20 jaar naar Egypte, maar de laatste jaren kom ik steeds terug naar Dahab. Dit Bedoeïenen dorp, gelegen aan de Rode Zee is echt wel een pareltje. 😍 In de jaren 70 was dit een hippie plek van de Israëlische jongeren. En is uitgegroeid tot een mooie community van mensen met verschillende nationaliteiten. In de winter komen hier ook veel yogi’s, jonge mensen,  kunstenaars en levensgenieters naar deze plek. 

Graag deel ik deze Superplek voor een 8 daagse kundalini yoga – breath workshop retraite. (max 10 deelnemers.)
.
kitesurfen-aegypten-05

Optioneel heb je de keuze om een nachtje door te  brengen in de Sinaï woestijn aan de rand van de Rode Zee!

Een belevenis die je niet mag missen. De stilte, de ruimte, de sterrenhemel, WOW!
Even weg van het net, onbereikbaar en onzichtbaar voor Big Brother!
Dit kan je bijna niet meer voorstellen of vinden in Europa en zorgt ook wel voor een heerlijk magisch gevoel.
Daarnaast ga je ook nog genoeg vrije tijd hebben om ook van een vakantiesfeer te genieten. Je kan hier snorkelen, duiken, kite- of windsurfen en vele andere leuke dingen.
.
Prijzen: Voor verblijf met brunch.
Ik heb gekozen voor brunch en diner, omdat de kundalini yoga in de ochtend plaats vind en ga je voldoende hebben met een uitgebreide brunch en t is ook veel gezonder pas na de yoga te eten.
De kamers Standaard of Superior.
Als groep krijgen we 10% korting op de kamers en het hotel ligt in het relatieve rustige gedeelte van de stad en is een prachtige uitvalsbasis om je een onvergetelijke reis te bezorgen.
Een Standaard kamer heeft alles wat een Superior kamer heeft, maar geen koffie en theefaciliteit en de kans dat je geen zeezicht hebt.
Bij een Superior kamer heb je die mogelijkheid wel om koffie of thee te maken op je kamer en je hebt zeezicht.
Neem anders even een kijkje op de website 
.
Single Standaard: €80,- per dag.
Dubbel Standaard: (kamer delen met 2) €55,- per dag.
Single Superior: €85,- per dag.
Dubbel Superior: (kamer delen met 2) €61,- per dag.
.
Welke optie je ook kiest, deze rekening betaal je rechtstreeks aan het hotel. Ook het ophalen van de luchthaven (uur rijden met taxi) wordt door hun geregeld. Dat is €80,- (heen en terug) voor een shuttle voor 1 persoon, ben je met meer dan deel je de prijs door het aantal personen.
.
Je vliegt zondag op naar Sharm El Sheikh, +- 5u30 vliegduur met een rechtstreeks vlucht vanuit Brussel of Eindhoven met TUI of Brussel Air. Onrechtstreekse vluchten zijn (soms) goedkoper met vluchttijden van 7 tot 9uur en meer. Interessant ook is dat je voor Sharm El Sheikh geen betalend visa nodig hebt indien je verblijf niet langer is dan 14 dagen. En bespaar je ong. 30€.
Alle transport, zoals vlieger, taxi en verzekeringen zijn ten laste van jou.
Een nachtje woestijn (Zen Camp) €150,- mocht je daar voor kiezen.
.
Voor deelname aan de retraite met 2x workshops per dag en begeleiding in de woestijn (Yoga en Breathwork begeleiding)  €425,-
Bv. Indien je 7 nachten verblijft in een standaard dubbele kamer met brunch en diner, betaal je 7 x € 55,- = €385,-
.
Je bent ingeschreven bij het storten van een voorschot van €185,- op rekening BE40 0016 0377 5263 met de vermelding Breathwork in Dahab.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.

.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.