Datum/Tijd
ma 16/01/2023
19:30 - 22:00
10 Maandagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


Nieuwe Training ‘Beweeg je vrij met ELW®’ op maandag 16 januari Beweeg je vrij met ELW®

Voor wie is Emotioneel Lichaamswerk of ELW®?

ELW® is bedoeld voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verhogen. Mensen die onderkennen dat de meeste klachten geen ziekten zijn, maar signalen dat lichaam en geest elkaar tegenwerken (zoals een brandend dashboardlampje aangeeft dat er in de motor iets mis is). Noodgedwongen hebben velen onder ons een lange tijd die signalen moeten onderdrukken. Hierdoor hebben we afgeleerd om onze emoties op een natuurlijke manier te uiten. We zwakken gevoelens af en richten ons op de buitenwereld, veelal op “wat mag” of waarmee we “aanvaard worden”.
Bij sommigen is het onderdrukken zo hoog opgelopen dat zij bij het minste heftig reageren zonder dat dit werkelijk opluchting geeft.
Anderen kroppen gevoelens jarenlang op en verliezen hun levenslust. Weer leren luisteren naar, en handelen overeenkomstig de wetten van ons lichaam (lichaam+ denken+ voelen) is één van de belangrijkste doelstellingen van Emotioneel Lichaamswerk.
Hiervoor is een ontwikkeling nodig waarin we leren bewuster te leven en dat is iets anders dan alleen maar kennis vergaren.

Hoe werkt ELW®?

Het lichaam kunnen we grofweg indelen in 3 belangrijke gebieden, Onderkant, ’t Midden en de Bovenkant.

Door onze westerse levensstijl, zittend beroep, weinig bewegen, onvoldoende ademen en veel hoofdwerk ontstaat er gemakkelijk een disbalans tussen de drie bovengenoemde gebieden.

Spanningen treden niet alleen op in het fysieke maar ook in het mentale en emotionele gebied.Beweeg je vrij met ELW®

Dat uit zich in de voeten, enkels, benen, bekken  (onderste gebied) Veiligheid, vertrouwen – wantrouwen, bang zijn.

Onderrug, buik, Middenrif en hartstreek, ademhaling  (middelste gebied) Manifesteren, liefde, Warmte, boos, bedroefd.

Bovenrug, schouders, nek en hoofd (bovenste gebied) Creativiteit, uitdrukken, gezien en gehoord worden, blijheid.

Met 2 begeleiders (Trainer en assistentie)

Wat is Emotioneel Lichaamswerk? Kijk even mee op Youtube

Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen en gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Mensen die reeds een Elw® reeks gevolgd hebben, getuigen als volgt: 

Waarom Emotioneel Lichaamswerk®?
Met Emotioneel Lichaamswerk® ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

elw-panes

Je bent pas ingeschreven bij de ‘Training Beweeg je vrij met ELW®’ met het betalen van een voorschot van € 95,- of het volledig bedrag van € 275,-

op rekening BE40 0016 0377 5263 of via PayPal

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.