Datum/Tijd
ma 22/01/2024 - ma 25/03/2024
19:30 - 22:00
10 Maandagavonden

Locatie
Assayya

Categorieën


Nieuwe Training Elw® op maandagavond  22 januari t/m  25maart

ELW® De kracht van de karakterstructuren

KEN JEZELF!
De bestudering van karakterstructuren is de sleutel tot heelwording.

Want, elk mens heeft een karakter of persoonlijkheid. We worden ermee geboren. Het karakter lijkt op gereedschap, speciaal voor bepaalde taken. Het geeft ons de gelegenheid om te evolueren en sommige zaken op aarde te transformeren.

Voor het ontstaan van het karakter moet je eigenlijk terug naar het begin, reeds in de baarmoeder begint die vorming. Je komt ter wereld en tijdens de eerste jaren van je opvoeding neem je een (overlevings)structuur aan. Je kan het vergelijken als een speciaal voor jou uitgekozen lesprogramma vol basisproblemen (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel). Dat menselijk lichaam waar de ziel gebruik van gaat maken bestaat uit een grondpatroon (DNA) waaruit je vijf verschillende modellen kunt halen, een soort bouwpakket.

Die vijf modellen samen vormen de grondvorm. Dat grondpatroon is in elk mens aanwezig maar je hebt één voorkeursmodel voor je karakter, ongeacht of je man of vrouw wordt. Om aan de juiste vorm van de gekozen karakterstructuur te komen is een jeugdtrauma nodig, waarbij de energieën op de juiste plaatsen in de weefsels kristalliseren en je structuur is daarmee geboren.

bivt123_karakterstructuren_1

Niemand ontkomt hieraan!
Je leert de vijf karakterstructuren te herkennen, hoe en wanneer karakterstructuren zich ontwikkelen, aan welke fysieke kenmerken je ze kunt herkennen en hoe je ze zelf in uw eigen lichaam kunt ervaren.
Vanaf 22 januari kan je via Emotioneel Lichaamswerk en andere technieken een reis maken door je lichaam en geest. Een reis dat licht werpt op je jezelf.

Beweeg je vrij met ELW®

Voor wie is Emotioneel Lichaamswerk of ELW®?

ELW® is bedoeld voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verhogen. Mensen die onderkennen dat de meeste klachten geen ziekten zijn, maar signalen dat lichaam en geest elkaar tegenwerken (zoals een brandend dashboardlampje aangeeft dat er in de motor iets mis is). Noodgedwongen hebben velen onder ons een lange tijd die signalen moeten onderdrukken. Hierdoor hebben we afgeleerd om onze emoties op een natuurlijke manier te uiten. We zwakken gevoelens af en richten ons op de buitenwereld, veelal op “wat mag” of waarmee we “aanvaard worden”.
Bij sommigen is het onderdrukken zo hoog opgelopen dat zij bij het minste heftig reageren zonder dat dit werkelijk opluchting geeft.
Anderen kroppen gevoelens jarenlang op en verliezen hun levenslust. Weer leren luisteren naar, en handelen overeenkomstig de wetten van ons lichaam (lichaam+ denken+ voelen) is één van de belangrijkste doelstellingen van Emotioneel Lichaamswerk.
Hiervoor is een ontwikkeling nodig waarin we leren bewuster te leven en dat is iets anders dan alleen maar kennis vergaren.

Hoe werkt ELW®?

Het lichaam kunnen we grofweg indelen in 3 belangrijke gebieden, Onderkant, ’t Midden en de Bovenkant.

Door onze westerse levensstijl, zittend beroep, weinig bewegen, onvoldoende ademen en veel hoofdwerk ontstaat er gemakkelijk een disbalans tussen de drie bovengenoemde gebieden.

Spanningen treden niet alleen op in het fysieke maar ook in het mentale en emotionele gebied.Beweeg je vrij met ELW®

Dat uit zich in de voeten, enkels, benen, bekken  (onderste gebied) Veiligheid, vertrouwen – wantrouwen, bang zijn.

Onderrug, buik, Middenrif en hartstreek, ademhaling  (middelste gebied) Manifesteren, liefde, Warmte, boos, bedroefd.

Bovenrug, schouders, nek en hoofd (bovenste gebied) Creativiteit, uitdrukken, gezien en gehoord worden, blijheid.

Met 2 begeleiders (Trainer en assistentie)

Wat is Emotioneel Lichaamswerk? Kijk even mee op Youtube

Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen en gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Mensen die reeds een Elw® reeks gevolgd hebben, getuigen als volgt: 

Waarom Emotioneel Lichaamswerk®?
Met Emotioneel Lichaamswerk® ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

elw-panes

Je bent pas ingeschreven bij de ‘Training Beweeg je vrij met ELW®’ met het betalen van een voorschot van € 95,- of het volledig bedrag van € 275,-

op rekening BE40 0016 0377 5263 of via PayPal

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.