Datum/Tijd
wo 15/08/2018 - wo 05/09/2018
19:30 - 22:00

Locatie
Assayya

Categorieën


4 Zomer Elw®-Meditatie avonden op woensdag

Welkom op 15 – 22 en 29 augustus en woensdag 05 september (telkens van 19u30 tot 22u)

Gemakkelijk ook dat je ze elk afzonderlijk kan volgen of allemaal.

Zou je graag…

Je leven wat meer schwung geven?

Je makkelijker kunnen uiten in contact? (uiten wat je voelt en voelen wat je uit)

Kortom je goed in je vel voelen?!

Dan zijn deze zomeravonden wel iets voor jou.

De unieke kijk van Osho op meditatie

Osho benadert meditatie op een revolutionair nieuwe manier, speciaal toegesneden op de actieve, gestreste westerse mens.  Hij wist als geen ander hoe de westerse mens in elkaar zat en ontwikkelde verschillende  ‘Actieve Meditaties’

Luister naar je hart

‘Wie mediteert heeft geen persoonlijke begeleiding nodig. Wie mediteert heeft integendeel maar één ding nodig: de atmosfeer van meditatie. Hij heeft anderen nodig die mediteren, hij heeft anderen nodig om hem heen die mediteren. Want alles wat met ons van binnen gebeurt zit niet alleen in ons, het heeft ook invloed op anderen in de buurt. In deze gemeenschap heb je mensen die andere stadia van meditatie hebben bereikt. Als je samen met deze mensen mediteert, word je alleen al door stil te zitten steeds meer naar je eigen innerlijke potentieel getrokken.
Ik wil niet dat je iemand anders wordt, een Gautama Boeddha of een Jezus Christus. Ik wil dat je gewoon jezelf wordt, anoniem, niet een bijzonder iemand, maar wel gelukkig. “Osho”

Avond 1: Kundalini meditatie

Avond 2: Dynamische meditatie

Avond 3: Chakra Breathing

Avond 4: Activity in Silence

Elke avond een andere vorm en manier om te ontdekken wat voor jou werkt.

Hoe ziet er zo’n avond uit?!

-1 Welkom met een theetje of water

-2 Via lekkere muziek bewegen, dansen, contact maken, ademen, spelen. Muziek is voor mij een fantastisch en dankbaar medium om in beweging te komen.

-3 Actieve Meditatie

-4 Afronden

Emotioneel Lichaamswerk® maakt je bewust van wat je fysiek ervaart in je lichaam, en de ermee corresponderende emoties en gedachtepatronen.
Zo verandert langzamerhand je hele referentiekader. Je gaat meer denken, voelen, handelen en ZIJN vanuit je oorspronkelijkheid. En je kritisch inzicht groeit van waaruit je gaat handelen. Je ontdekt dat jouw acties bepalen hoe je leven er uit zal zien, je neemt zelf verantwoordelijkheid voor de kleur van je toekomst

Voor meer info, stuur me een mail!

25€ per avond ter plaatse of 90€ voor alle 4 hieronder.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.