Erik HabrakenKundalini Yoga leraar, EMDR Therapeut, Elw trainer, Reiki master, Detoxer

Bio

Wie ben ik en hoe werk ik?

Erik Habraken (1959°), geboren en getogen in de Kempen, vader van 2 volwassen zonen.
Meer dan 25 jaar stond ik aan het hoofd van een voedingsbedrijf met een 12 tal mensen in dienst. Op materieel gebied had ik genoeg bereikt en toch miste ik diepgang en voldoening. In 2005 gooide ik het roer om en gaf mezelf ruimte om terug te studeren.
 .
Ik koos holistische en lichaamsgerichte opleidingen en bekwaamde me in ELW®, EMDR therapie, Kundalini Yoga, Tantra, Reiki en Familieopstellingen. Deze weg bracht me dichter bij mezelf en geeft me voldoening en zingeving.
‘Gezondheid’ en ‘Wat maakt een mens gelukkig of wat brengt hem terug in balans?’ heeft me altijd geboeid.
De wijsheid over de menselijke geest, voeding, beweging, ademhaling loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ontdek (nog) steeds nieuwe dingen. Genietend van het leven in een goede gezondheid, reizend, ziend en lerend, deel ik graag deze ontdekkingen en ervaringen in groepslessen of individuele begeleiding.
 .
Mijn ruime ervaring, verworven wetenschappelijke en empirische kennis, mijn helder empathisch vermogen, gegronde intuïtie, tonen mij verbanden en patronen in wat je vertelt en wat jouw lichaam laat zien. In afstemming spiegel ik terug wat ik zie gebeuren. Voor mij is aandachtig en liefdevol aanwezig zijn bij wat er is, samen met onvoorwaardelijk ruimte geven aan wat komen wil, éssentieel. Met deze kwaliteiten werk ik en blokkades helen, spanningen verdwijnen, levensenergie stroomt terug en gezonde balansen ontstaan.
 .
De waarden en waarheden waar ik mee werk, pas ik ook toe in mijn dagelijks leven en in mijn relaties. Dat lukt aardig, en vooral: het werkt.
Ik voel me gemotiveerd en gelukkig.
Mensen rond me hierin laten delen is mijn passie.

 

Contacteer ons

We zijn er even niet. Maar je kan ons een email sturen die we zo snel als mogelijk beantwoorden.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0