Vier jaar geleden kreeg ik, op weg naar huis van een intense opstelling, heel krachtig en helder de boodschap door dat het een van mijn zieleopdrachten was om te werken met vrouwen in een cirkel. Vrouwen die op de een of andere manier gekwetst werden in hun vrouw-zijn. Even helder en krachtig zei alles in me ‘nee’.
Vier jaar heb ik nodig gehad om die nee te begrijpen, te doorvoelen en me bewust te worden dat er pas een ‘ja’ kon komen als ik mezelf in mijn gekwetste vrouw-zijn zou erkennen en ernstig nemen. En ik op zoek zou durven gaan naar het verhaal dat weggewist was uit mijn herinneringen, maar zich o zo vaak toonde in allerlei kleine en grote eigenaardigheden van me die op het eerste gezicht onverklaarbaar leken. Het werd een bijzondere, soms helse, soms ontroerende tocht die ik zonder de steun van de vele helpers op mijn pad nooit zou hebben kunnen lopen. En nog loop…

Nu is de tijd van ‘ja’ gekomen. Dat is best spannend en tegelijk borrelt er iets van ‘eindelijk’ en ‘goesting’ naar boven. Dus graag kom ik met een groep vrouwen bijeen om eens in de maand onze vrouwelijkheid te herinneren en te eren. Thuis te komen in jouw eigenste vrouw-zijn en je van daaruit te verbinden met andere vrouwen. Stilte, liefde, aarden, rituelen, speelsheid, meditatie, lichaamsbewustzijn, humor, verhalen, klank… zullen helpen om van de cirkel een veilige, respectvolle ruimte te maken die uitnodigt om te delen en wat gekwetst is zacht te helen.

Praktisch

Sisterhood Open vrouwencirkel op vrijdagavonden van 19.30u tot 22u: 9/9-14/10-18/11

Sisterhood winterstop: december-januari

Vanaf februari gaan we met een vaste groep vrouwen verder die zich engageert voor de rest van het jaar.

Sisterhood: gesloten cirkel: vrijdagavonden van 19.30u tot 22u:10/2-17/3-21/4-5/5

Let op! Inschrijven vooraf is nodig zodat Anne rekening kan houden met hoeveel materiaal en zo

Maximum aantal deelnemers: 12
Jouw investering: €15 per avond

Inschrijvingen en info: anne.de.vester@pandora.be of gsm: 0495/10.88.91

Contacteer ons

We zijn er even niet. Maar je kan ons een email sturen die we zo snel als mogelijk beantwoorden.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0