Datum/Tijd
vr 19/01/2024 - vr 22/03/2024
09:45 - 12:15
10 vrijdagochtenden

Locatie
Assayya

Categorieën


Start van een nieuwe training ‘ELW® en de kracht van emoties’ op vrijdag 19 januari – t/m 22 maart (10 ochtenden van 9u45 t/m 12u15)

Waar gaat deze Elw® training over?

KEN JEZELF!
De bestudering van karakterstructuren is de sleutel tot heelwording.
karakterstructuren4

Want, elk mens heeft een karakter of persoonlijkheid. We worden ermee geboren. Het karakter lijkt op gereedschap, speciaal voor bepaalde taken. Het geeft ons de gelegenheid om te evolueren en sommige zaken op aarde te transformeren.

Voor het ontstaan van het karakter moet je eigenlijk terug naar het begin, reeds in de baarmoeder begint die vorming. Je komt ter wereld en tijdens de eerste jaren van je opvoeding neem je een (overlevings)structuur aan. Je kan het vergelijken als een speciaal voor jou uitgekozen lesprogramma vol basisproblemen (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel). Dat menselijk lichaam waar de ziel gebruik van gaat maken bestaat uit een grondpatroon (DNA) waaruit je vijf verschillende modellen kunt halen, een soort bouwpakket.

Die vijf modellen samen vormen de grondvorm. Dat grondpatroon is in elk mens aanwezig maar je hebt één voorkeursmodel voor je karakter, ongeacht of je man of vrouw wordt. Om aan de juiste vorm van de gekozen karakterstructuur te komen is een jeugdtrauma nodig, waarbij de energieën op de juiste plaatsen in de weefsels kristalliseren en je structuur is daarmee geboren.

bivt123_karakterstructuren_1

Niemand ontkomt hieraan!
U leert de vijf karakterstructuren te herkennen, hoe en wanneer karakterstructuren zich ontwikkelen, aan welke fysieke kenmerken u ze kunt herkennen en hoe u ze zelf in uw eigen lichaam kunt ervaren.
Vanaf 21 september kan je via Emotioneel Lichaamswerk en andere technieken een reis maken door je lichaam en geest. Een reis dat licht werpt op je jezelf.

Beweeg je vrij met ELW®

In deze training onderzoeken we hoe je met emoties omgaat en hoe je leert deze beter te dragen en in te zetten op een natuurlijke manier.

Je kan jezelf enkele vragen stellen zoals:

Hoe vrij ben ik momenteel om mijn emoties te tonen? Bv: Blijheid, Boosheid, Verdriet of Angst.

Welke gaan daarvan makkelijk en welke moeilijk?

Zou je graag je stem meer ruimte willen geven en assertiever in het leven staan?

Thema’s die aan bod komen, zoals:

Hoe kan ik mijn eigen stroom van emoties reguleren?

Lichaamsbewustheid; Heb ik een goed contact met mijn lichaam?

Hoe kom je dichter bij je ware gevoel?

Hoe koppel je dit gevoel aan een bepaalde emotie?

Waar kunnen we deze emotie voelen in het lichaam?

Allemaal vragen die we samen via lichaamsgerichte technieken gaan onderzoeken.

Deze trainingen worden gegeven in kleine groepen van max 14 deelnemers.

Wat is Emotioneel Lichaamswerk?

Emotioneel lichaamswerk (ELW) ® is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling. Het richt zich op de mogelijkheden van mensen. ELW ® gaat er van uit dat je kan leren zelf de kwaliteit van je leven te bepalen en dat kan bijvoorbeeld een leven vol levenslust, creativiteit en zelfvertrouwen zijn.

Bekijk ook op YouTube

Waarom Emotioneel Lichaamswerk?
Met Emotioneel Lichaamswerk ontdek je in een ontspannen sfeer hoe je met je gevoelens om kan gaan. Als je gevoelens en emoties negeert of erdoor wordt overspoeld, kost dat energie. Door te bewegen, zet je alles wat je vast gezet hebt letterlijk weer in beweging. Door intensief te ademen, kom je meer in contact met wat in jou leeft en door geluid te maken geef je daar uiting aan.

ELW® en de kracht van emoties

Je bent pas ingeschreven bij de training ‘ELW® en de kracht van emoties’ met het betalen van een voorschot van € 95,- of het volledig bedrag van € 275,- op rekening BE40 0016 0377 5263 of via PayPal

Getuigenissen: LisaVhara

 

Wie ben ik en hoe werk ik?

Inschrijven

Tickets

€275,00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€275,00
Totaal
€275,00